Wednesday, July 27, 2011

segmen cik najihah : mari cari kembar blogger!!

salam alaik..

mengantuk siapkan esaimen yang banyak kat atas meja study ni..meja pon tak nampak macam meja daa, daa serupa rak buku pon ada!! nasib baik tak senget sebelah jaa meja study dalam bilik niyh..aishh, makin buat makin terasa banyaknya esaimen niyh=(( so, bagi menghilangkan mengantuk niyh, cik Bella curi masa sikit blogwalking..so jumpa ini;


 cik Bella
18 April 1992

so, jom laa join!! macam best jaa dapat jumpa blogger yang lahir sama tarikh dengan kita..mana laa tahu lepas niyh boleh celebrate together gether pulak ke kan!!
hey hey..thanks for reading ya =))

5 comments:

  1. Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
    Shera lupe nk join segmen ni lar..
    Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
    Shera pun lahir bulan 4 jugak tau.. 18 april.. tapi 1991..
    Meh lar singgah..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kembar bulan jer la..hehehe. salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum


    salam dari 15 disember..

    ReplyDelete