Sunday, December 4, 2011

model INDAH WATER..

salam alaik..

hoyeah,hoyeah..excited nak updated blog kali niyh..lama daa tak fikir ayat buat esei sejak blog niyh tersadai beberapa ketika=)

berbalik kepada tajuk entry kali niyh, cikBella dengan bangganya nak bagitau dekat readers blog niyh yang cikBella dengan rasminya daa jadi model untuk INDAH WATER selama sehari hari tuh..kenapa INDAH WATER?? hahahahaha=)) sebab syarikat tuh jaa yang panggil cikBella setakat niyh untuk jadi model sambilan tak berbayar mempromosikan hasil buangan yang terkandung dalam tangki tuh..erkkkk~~bunyi memjijikkan jaa!! cikBella tak tahu laaa apakehal bila sampai tajuk INDAH WATER jaa neuron cikBella aktif bebenor..semangat terlebih kowt!! entah gas ape yang disedut sampai jadi begini=)itu trademark gaya sem niyh..cikBella pon tak tahu apekehal!! trademark untuk kuat=) yang niyh tangki paling fresh sekali..bau?? huh, terbaik dari ladang..nampak laa yang terapung berkutul-ketul tuh!! geli-geli=)


ada nampak buih tuh??hahahhaha..kurang asam kawan cikBella yang lain..katanya macam buih kalau kita buka tin air nescafe latte tuh..memang sampai ke sudah tak minum lagi nescafe tuh!! tapi bukan cikNa disebelah yang cakap..time niyh kitorang pergi satu kelas girls je laa!! yang guys pergi solat jumaat!!


actually, tajuk INDAH WATER niyh ada kat dalam silibus lab water semester niyh..so, kitorang kena laa buat experiment based on 3 air dari tasik, loji and tab water..interestingkan=) hahahaha..ada pernah terfikir nak ceduk air kumbahan manusia..errrrr~~tapi salute lagi orang yang menceduk dengan tabah air tuh..cikBella tak ceduk pon coz group cikBella kaum adam yang sudi nak cedukkan..cikBella bagi sokongan dari belakang sambil melawat kawasan!!

hoyeah,hoyeah..ada namapak muka gumbira melawat kawasan kumbahan=) hahahaha..tak sangka sebenarnya civil engineer niyh kena jugak buat kerja begini..so, jangan ingat engineer kerja buat bangunan jaa ya=) kami pon main air taik juge!!! hahahahhaha=)
hey hey..thanks for reading ya =))

No comments:

Post a Comment