Thursday, April 21, 2011

sweet 19

salam alaik..

hye uollz..hari niyh cik Bella nak update cerita yang daa berkurun sikit laa..even korang rasa daa basi or whatever so, tak kesah laa coz niyh kire status entry tertangguh berkurun lamanya!!maklum laa, time ada masa baru laa boleh nak update lagi lagi time final sem daa start niyh..hari niyh takde paper!!so curi masa kejap..*mentang mentang daa habis calculus meriah hidup!!

ALLAH selamatkan kamu,
ALLAH selamatkan kamu,
ALLAH selamatkan cik Bella comel*errr~~hahaha
ALLAH selamatkan kamu!!
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah~~*tepuk tangan,tiup tiup wisel!!

18.4 hari tuh cik Bella daa sambut birthday cik Bella yang ke 19..ouh no=((tua lagi..tapi dont worry coz tetap maintain comel ok!!hahahhaha*perasan sendiri!!so  terima kasih laa dekat memner cik Bella yang daa wish and buat prank terbaeeeeeeeek punya utk cik Bella!!

malam pukul 12 tuh..macam biasa gang cik Bella yang buat suprise dulu..kesian laa dekat diorang coz dengan semangatnya naik ke bilik cik Bella konon nak buka pintu and said "HAPPY BIRTHDAY" padahal, time tuh cik Bella takde..pergi ke bilik study*tapi bukan untuk study!! coz nak aircond..hahahah=))ni srius, tak tahu laa ape hal malam tuh panas yang amat..so pukul 10 lebih tuh decide nak ke bilik study sebab nak aircond..bila daa cool sikit badan tuh cik Bella pown balik laa bilik..on the way nak balik tuh, jumpa plak salah sorang gang cik Bella tengah makan burger..so dengan tak bersalahnya "ehhhhhh,annyong~~buat ape haa??*die sumbatkan burger!!dan lagi dua orang berlari lari dari  tangga nyanyi lagu birthday version Korea!!disebabkan kepanasan tadi, cik Bella pown blurr ayam laa.."ape niyh??apsl bawa test tube holder??" *padahal itu kek=))

ok, itu 1st round..2nd round plak esok paginya!!tiba tiba dapat mesej cakap "Bella kene pergi tangkap gambar batu sekali lagi coz hp cik Payung rosak gambar semua hilang" *daa final pown ade esaimen geology juga...kene tangkap gambar batu!!dan kerana blurr yang ta sudah dari malam semalam..pergi bilik cik Payung dan membebel "ape hal pulak hp rosak??semalam ok jaa.." die pown jawab "tak tahu, semalam jatuh time nak balik dari bilik cik Bella" ouh, ok!! so lepak kejap den balik siap siap nak pegi..otw nak pergi tuh boleh pula laa "ehh, kita tangkap gambar kat academic height taw" urmmm, sampai di academic height "ehh,mana ade batu kat sini..kalau tangkap kat sini nanti kene buat manual laaa" coz, tak baca pown instruction esaimen tuh percaya jaa laa!!"so sekarang nak pegi mana??" sambil buat muka bebal sikit coz panas weyhhh~~"urmmm,kene pergi tasik ilham laa coz kat sana senang nak buat pasal weathering rock" ok!!ikot lagi sambil bebel bebel coz jauh tahu!!!sampai kat tasik ilham, jumpa plak classmate..macam berdating lalu menegur "hamboooooooooooooi~~berdating ehh, nak pergi mana tuh??" die pown jawab dengan selamba "tangkap gambar pokok" so biarkan aja!! jalan tanpa perasan lagi lalu..





yeaaaaaaaaaaaah~~itu laa yang terjadi!!punya semangat berdansa berdandan bagai nak rak, lastly, macam tepung komak juga!!terima kasih tok semua kawan kawan cik Bella yang wish dan juga yang sanggup korbankan time study tok sambut birthday cik Bella..apreciate yang amat deh!!=))"WE ARE TOGETHER"

sambung lagi..malam pula, cik Bella dapat hadiah birthday special dari en. Dya!!




hahahha..kreatif bukan!!maklum laa dok kolej niyh tak de laa mewah mana..so sudu kene laa yang multifunction sikit!!so, terima kasih juga kat en. Dya atas durian yang sedap niyh!! makan ta ingat dunia sampai kene cari lantai bila malam!!=))


p/s:: nak sambut birthday lagi dengan parent plak boleh tak???heheh
hey hey..thanks for reading ya =))

No comments:

Post a Comment